huidcoach-saskia

Afspraak maken?

Maak kosteloos een afspraak voor een gratis huidanalyse en ontvang een vrijblijvend huidadvies!

Bel of mail ons

  Telefoon: 0492-841511

  Mobiel: 06-55774087

  Email: info@huidinstituutdeorchidee.nl

Bel mij terug

Heeft u een vraag over uw huid of wilt u vrijblijvend advies? We bellen u graag terug.

Uw naam

Telefoonnummer


Welkom bij Huidinstituut de Orchidee

Mijn naam is Saskia Spee, en sinds 2009 ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste. In januari 2010 heb ik met trots mijn eigen professionele salon aan huis, Huidinstituut de Orchidee in De Mortel opgericht.

Bij Huidinstituut de Orchidee kunt u in een luxe en ontspannen sfeer genieten van verschillende behandelingen. Omdat ieder persoon uniek is, wordt er bij uw eerste bezoek een uitgebreid intake gesprek gehouden zodat de behandelingen en producten specifiek op uw huid en wensen worden afgestemd.

Ook blijft Huidinstituut de Orchidee altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen door cursussen en trainingen te volgen. Tevens zijn wij gespecialiseerd in Acne, zodat u het vergoed kunt krijgen bij uw zorgverzekeraar mits u aanvullend verzekerd bent.

Wij voldoen aan de eisen en normen van het Anbos

Om onze behandelingen te laten voldoen aan de eisen en normen die u van een schoonheidsspecialiste mag verwachten zijn wij kernlid van Anbos, branchevereniging schoonheidsverzorging. Het doel van ANBOS is de kwaliteit van het beroep en de beroepsuitoefening te bevorderen, zodat ondernemers in de schoonheidsverzorging zich kunnen onderscheiden en een goede en verantwoorde dienstverlening kunnen bieden, dit is exact wat wij als huidinstituut nastreven. Alleen gediplomeerd schoonheidsspecialisten kunnen zich aansluiten bij deze branchevereniging waardoor zij de kwaliteit van de aangesloten salons kunnen borgen.

Heeft u vragen of wilt u een persoonlijke advies, dan kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen. Ik hoop u graag te verwelkomen in mijn huidinstituut.

Uw huidspecialist / huidcoach,

Saskia Spee

 

“Ik heb altijd al een fascinatie gehad voor de werking van de huid en hoe je het beste daarin naar boven kunt halen. Een stralende huid, het verminderen van huidproblemen en de glimlach van mijn klanten, dat is waar ik het voor ik doe.” – Saskia Spee