oolaboo

Afspraak maken?

Maak kosteloos een afspraak voor een gratis huidanalyse en ontvang een vrijblijvend huidadvies!

Bel of mail ons

  Telefoon: 0492-841511

  Mobiel: 06-55774087

  Email: info@huidinstituutdeorchidee.nl

Bel mij terug

Heeft u een vraag over uw huid of wilt u vrijblijvend advies? We bellen u graag terug.

Uw naam

Telefoonnummer


Natuurlijke huidverzorging van Oolaboo

Bij Huidinstituut de Orchidee werken we o.a. voor de gezichtsbehandelingen met de fantastische producten van Oolaboo. Oolaboo is een Nederlands merk en staat voor nutricosmedicals. De huidverbeterende producten (cosmeceuticals) zijn samengesteld met bio-actieve werkstoffen in hoge concentraties. Deze producten zijn 100% vrij van schadelijke stoffen zoals: parabenen, minerale oliën, PEG, siliconen en sulfaten en bevatten alleen ingrediënten die onze huid kan absorberen.

Een behandeling van Oolaboo gebeurt volgens de Chinese filosofie; onze huid is weerspiegeling van hoe we ons van binnen voelen, daarom baseert Oolaboo de behandelingen op de vijf elementen: hout, vuur, aarde, metaal en water. Want echte schoonheid ontstaat pas als lichaam en geest in balans zijn.

 

Oolaboo producten

Bent u zich bewust van dat 70% van de huidconditie wordt bepaald door interne invloeden?        

Wanneer u uitsluitend werkt op huidverbetering van buitenaf, bereikt u maar een gedeelte van wat realiseerbaar is! We worden ons meer en meer bewust dat onze voeding ons niet meer de noodzakelijke voedingsstoffen biedt voor ons lichaam. Daarom bieden cosmetische supplementen een essentiële bijdrage voor een gezonde en mooie huid. Door  huidverbeteringsproducten en cosmetische supplementen te combineren zorgt dit voor een optimaal resultaat! Dit door de dubbele werking, ofwel linking inner & outer beauty!

 

TIP

Wilt u meer gedetailleerde informatie over de producten van Oolaboo, bezoek dan ook eens de website www.oolaboo.nl. Bent u al overtuigt van de kracht van de Oolaboo producten en wilt u direct één van de Oolaboo producten aanschaffen, bezoek dan eens onze webshop het cosmeticahuis uw order wordt bovendien gratis thuis bezorgt!!!