laviesage

Afspraak maken?

Maak kosteloos een afspraak voor een gratis huidanalyse en ontvang een vrijblijvend huidadvies!

Bel of mail ons

  Telefoon: 0492-841511

  Mobiel: 06-55774087

  Email: info@huidinstituutdeorchidee.nl

Bel mij terug

Heeft u een vraag over uw huid of wilt u vrijblijvend advies? We bellen u graag terug.

Uw naam

Telefoonnummer


Laviesage, Huidverbetering van binnen uit

Laviesage ontwikkelde een complete lijn van Nutricosmetics om de huid van binnenuit te onderhouden. Een resultaatgerichte, efficiënte en directe aanpak is mogelijk door het gebruik van hoogwaardige voedingsstoffen met als doel huidverzorging van binnenuit. LavieSage selecteert indien mogelijk en beschikbaar, uitsluitend natuurlijke ingrediënten maar vooral huidspecifieke voedingsstoffen met voldoende dosering zodat de huid optimaal profiteert van het gebruik.

Wilt u ook het beste resultaat voor uw huid?

Het beste resultaat voor uw huid bereikt u door deze zowel van binnen als van buiten de beste behandeling te geven. Het gebruik van enerzijds Nutricosmetics van Laviesage om de huid van binnenuit te onderhouden en anderzijds huid verbeterende Cosmetica producten geven u de beste denkbare behandeling voor uw huid. Alle Cosmetica producten die wij gebruiken in ons huidinstituut zijn geschikt om in combinatie met de producten van Laviesage te gebruiken.

Wilt u meer weten over “wat” innerlijke huidverzorging voor uw huid kan betekenen? Maak dan eens een vrijblijvende afspraak met een huidcoach van Huidinstituut de Orchidee, zij kan u in een persoonlijk gesprek meer vertellen over de unieke combinatie tussen Nutricosmetics en Cosmetica producten zoals hannah, Oolaboo, Image en Juliette Armand.

 

TIP

Wilt u meer gedetailleerde informatie over de producten van Laviesage, bezoek dan ook eens de website www.laviesage.nl. Bent u al overtuigt van de kracht van de Laviesage producten en wilt u direct een van de Laviesage producten aanschaffen, bezoek dan eens onze webshop het cosmeticahuis uw order wordt bovendien gratis thuis bezorgt!!!