juliette armand

Afspraak maken?

Maak kosteloos een afspraak voor een gratis huidanalyse en ontvang een vrijblijvend huidadvies!

Bel of mail ons

  Telefoon: 0492-841511

  Mobiel: 06-55774087

  Email: info@huidinstituutdeorchidee.nl

Bel mij terug

Heeft u een vraag over uw huid of wilt u vrijblijvend advies? We bellen u graag terug.

Uw naam

Telefoonnummer


Huidverbetering met Juliette Armand

Julliette Armand is een huid verbeterend cosmetica merk dat zich kenmerkt door het persoonlijke professionele concept. Sinds 1992 is de beauty branche sterk veranderd, de eisen die men tegenwoordig aan cosmetica stelt zijn ontzettend hoog. Er wordt  vaak verwacht van cosmetische producten dat deze dezelfde effecten hebben als plastische chirurgie. Juliette Armand blijft dan ook met grote passie zoeken naar revolutionaire formules, combinaties en innovaties om dit te bewerkstelligen.

Alle Juliette Armand cosmetica wordt geproduceerd in de laboratoria van Juliette Armand, volgens de Europese Good Manufacturing Pracice (GMP) richtlijnen.  Juliette Armand is gecertificeerd volgens de internationale kwaliteitsnorm ISO 9001:2008, waardoor kan worden verzekert dat de productie plaatsvindt volgens de toenemende kwaliteitseisen.  De controles met betrekking tot de procedures en kwaliteit worden uitgevoerd door de internationaal erkende  TÜV Austria groep.D

 

TIP

Wilt u meer gedetailleerde informatie over de producten van Juliette Armand, bezoek dan ook eens de website www.juliettearmand.nl. Bent u al overtuigt van de kracht van de Juliette Armand producten en wilt u direct één van de Juliette Armand producten aanschaffen, bezoek dan eens onze webshop het cosmeticahuis uw order wordt bovendien tegen lage kosten thuis bezorgt!!!