Afspraak maken?

Maak kosteloos een afspraak voor een gratis huidanalyse en ontvang een vrijblijvend huidadvies!

Bel of mail ons

  Telefoon: 0492-841511

  Mobiel: 06-55774087

  Email: info@huidinstituutdeorchidee.nl

Bel mij terug

Heeft u een vraag over uw huid of wilt u vrijblijvend advies? We bellen u graag terug.

Uw naam

Telefoonnummer


Ervaar de kracht van hannah

Het uitgangspunt bij de ontwikkeling van hannah producten is om een beschadigde huid weer in balans te brengen en daarmee de huid weer te laten herstellen. Daarnaast kunnen met de hannah producten de tekenen van huidveroudering worden vertraagd. Als deze producten in staat zijn om een probleemhuid te verbeteren, kunt u wel nagaan wat de impact van de producten op de normale huid is. Bij gebruik van de hannah producten zal u al snel de kracht ervan ervaren!

Alle hannah producten hebben een uitgebalanceerde samenstelling, van huideigen, hoog gekwalificeerde natuurlijke ingrediënten die gezamenlijk een krachtige werking teweeg brengen. De hannah producten zijn perfect op elkaar afgestemd en zo ontwikkeld, dat het gewenste resultaat al snel zichtbaar wordt. De hannah producten worden in nederland ontwikkelt en geproduceerd en worden niet vanuit een laboratorium ontwikkeld, maar vanuit de dagelijkse praktijk! Het gaat er beslist niet om, dat u alle hannah producten dient te gebruiken, maar wel die producten die voor het verbeteren en onderhouden van uw huid noodzakelijk zijn, tijdens het eerste intakegesprek kan ik u hierover gedetailleerd informeren.

hannah producten voor elke huid

Elke huid is anders, vandaar dat hannah een aantal productlijnen heeft ontwikkeld die gericht zijn op een aantal specifieke behoeften van de huid. Zo vraagt de behandeling van acne problemen andere producten als het voorkomen van de huidverouderings verschijnselen en zo zijn er naast de dagelijkse verzorgingsproducten ook de beschermende producten tegen uv-straling. Om u een indruk te geven van het hannah producten aanbod, zijn onderstaand de specifieke eigenschappen per productlijn verder beschreven.

 

TIP

Wilt u meer gedetailleerde informatie over de producten van hannah, bezoek dan ook eens de website hannah huidcoach. Bent u al overtuigt van de kracht van de hannah producten en wilt u direct een van de hannah producten aanschaffen, bezoek dan eens onze webshop het hannahhuis uw order wordt bovendien gratis thuis bezorgt!!!