orchidee skin event

Reserveer nu!

Meld u nu aan voor  gratis Diamond Touch Mini behandeling, Huidscan Observ520 en/of Laviesage huidecho tijdens ons Orchidee Skin Event op 11 maart 2017!

Bel of mail ons

  Telefoon: 0492-841511

  Mobiel: 06-55774087

  Email: info@huidinstituutdeorchidee.nl

Bel mij terug

Heeft u een vraag over uw huid of wilt u vrijblijvend advies? We bellen u graag terug.

Uw naam

Telefoonnummer

Orchidee Skin Event

Op zaterdag 11 maart 2017 vindt ons eerste Orchidee Skin Event plaats. Tijdens dit Event laten wij u graag kennis maken met ons huidinstituut en verwelkomen wij u met een heerlijk glaasje Prosecco.

Op deze dag staat úw huid centraal en kunt u op diverse wijzen inzicht krijgen hoe het met uw huid is gesteld. Daarnaast kunt u gratis kennis maken met onze revolutionaire Diamond Touch apparaat met diamanten kop die er voor zorgt dat er een nieuwe, jonge en vooral gladde huid aan de oppervlakte komt!

Het Orchidee Skin Event programma:

Neem deel aan een gratis minibehandeling met de Diamond Touch en ervaar zelf de snelheid waarmee uw huid verbeterd kan worden.

Laat een huidscan/echo van uw huid maken en ontdek hoe het met de kwaliteit van uw huid aan de binnenkant gesteld is.

Tijdens het Skin Event hebben wij de beschikking over de Observ520. Dit apparaat maakt een volledige diagnose van uw huid waarmee we makkelijk pigmentschade en huidproblemen kunnen vaststellen.

Geef je huid een prachtige zomerse teint met de nieuwe Skin Superb Bronzer van Oolaboo!! Dit is een Organic spray-on bronzer met geheel natuurlijk ingrediënten!

Iedere huid is gebaat bij de juiste verzorgingsproducten. Huidinstituut de Orchidee heeft als weinigen anderen de beschikking over meerdere huidverzorgings merken en laten u daar graag kennis mee maken. Aan onze Skinbar kunt u crèmes ruiken en smeren, laat u verrassen door deze heerlijke producten.

 

Het Orchidee Skin Event zou geen event zijn als we u ook niet zouden verrassen met leuke acties. We willen deze nog niet verklappen, maar deze zijn zeker de moeite waard om een bezoek aan het Orchidee Skin Event te brengen.

Zowel nieuwe als bestaande klanten worden op deze dag door ons in de watten gelegd en verrassen wij met heerlijke hapjes en lekkere drankjes waardoor het Orchidee Skin Event een ware happening wordt!

Let op u dient zich voor de Diamond Touch, Huidscan Observ520 en Laviesage huidecho apart in te schrijven, plan deze zorgvuldig achter elkaar.